Solarna energija

 

Projekt SOLARIO jedan je od pokretača takozvane Energetske revolucije. Pretvaranje svake kuće, svakog automobila i mnogih drugih uređaja u mikro elektrane, povezivanje uređaja za uspostavu lokalnih Micro Power Grid-a i drastično smanjenje troškova za energiju.

 

Pridružite se našem pokretu sada i moći ćemo instalirati Micro Power Grids u svakoj zemlji, svakom gradu, svakom kvartu. Zajedno mislite promijeniti svijet dovodeći jeftino ili čak BESPLATNO zelenu energiju u svako kućanstvo.

 

Naša tehnologija

U SOLARIO najbolje kombiniraju nano tehnologije, solarne tehnologije i blockchain tehnologije. Stoga planiramo održati mikro rešetke, koje će kućanstva i tvrtke širom svijeta  služiti jeftinom i čistom energijom.

SOLARIO tehnologija je koja se temelji na jedinstvenoj nano tehnologiji koja se pretvara trajni materijal s ultra tankim slojevima s više patentiranih mješavina solarne energije.

 

Na slici u većem modelu možete vidjeti jedan prototip koji je stvoren kroz ovaj postupak, ali želim istaknuti da je ovaj prototip posebno prototip za testiranje iste tehnologije; to nije slika konačne tehnologije koja će biti dostupna javnosti. 

 

 

 

Kao rezultat, naši visoki solarni moduli proizvode 3x više električne energije iz redovnih fotonaponskih sustava. 

SOLARIO se može koristiti za više funkcija poput osvjetljenja, grijanja, kuhanja i spremanje energije. 

Možete (pogledati iznad) sliku višenamjenskog prototipa koji hvata energiju,koja se pretvara u svjetlost i sprema tu energiju.

 

 

SOLARIO tehnologija:

  •  3x je jača od uobičajenih fotonaponskih sustava.
  • Barem 25% je jeftinija od usporedivih fotonaponskih sustava (koja koriste isti izlaz)
  • Proizvodi 100% čistu, zelenu energiju
  • Jednostavna procedura instalacije
  • Višenamjenska - skuplja energiju, stvara svjetlost, grije ili kuha itd., A tu energiju možete spremiti u isti uređaj.
  • 100% performanse od -50 do +150 stupnjeva Celzija (u osnovi, -60 do +300 stupnjeva Celzija)
  • Bez silikona (isplativo plus ostale pogodnosti)
  • Ne treba izravnu sunčevu svjetlost
  • Moći ćete raditi kad padne kiša, snijeg, kad sunčevo svjetlo nije izravno okrenuto prema modulima SOLARIO tehnologije, kao što je, primjerice, zid usmjeren prema sjeveru.