PernumPay

                                                                  

PerNumPay je prvi procesor plaćanja u kojem udobno plaćate na web stranici trgovca. PerNumPay je ekskluzivni pružatelj usluga plaćanja YEM -om. Bez obzira je li na mreži ili na prodajnom mjestu, kad god je prihvaćen YEM, PerNumPay je najbolji izbor za brzo, sigurno i beskontaktno plaćanje sa 100% privatnosti. U roku od manje od sekunde, plaćanja se obrađuju uz samo 1% naknade koju će poduzeće platiti. PerNumPay radi na bilo kojem uređaju s pristupom internetu, nije potrebna posebna oprema ili softver. Zahvaljujući  2-faktorskoj autentifikaciji vojne klase, prijevara je doslovno nemoguća.

Za svoju online trgovinu, jednostavno otvorite digitalni novčanik za YEM , prenesite podatke o svojoj tvrtki,te prenesite dio koda na svoju web stranicu i spremni ste za rad.

Za vaše prodajno mjesto to je još lakše. Jednostavno se registrirajte kako je gore opisano i možete početi primati uplate u YEM. Nije potrebna posebna oprema, pa čak ni softver. Vaš mobilni telefon, tablet, prijenosno i/ili stolno računalo s pristupom internetu postaju vaš uređaj za plaćanje koji je jednostavan za rukovanje. 

Postoji mala paušalna naknada od 1% za dolazna kao i za odlazna plaćanja (npr. povrat novca), a potvrda o plaćanju dobit ćete u trenu.
Ne naplaćuju se naknade za postavljanje, jednokratne ili ponavljajuće naknade